.

.

 

.

Bert Wiebing traint Sportclub Zweeloo

ZWEELOO/EMMEN - Bert Wiebing is na de winterstop de nieuwe trainer van zaterdag vierdeklasser Sportclub Zweeloo. De Emmenaar tekent voor de tweede seizoenshelft en het voetbaljaar 2013-2014.

De oud-voetballer van FC Groningen en SC Veendam - hij speelde in de jaren tachtig in de eredivisie met deze clubs - volgt interim-trainer André Pol op.

Oud-eerste elftal speler Pol hielp zijn club Zweeloo uit de brand na het vertrek van coach Johan Knoll, begin oktober.
Wiebing trainde zaterdag vijfdeklasser SV Twedo uit Nieuw-Amsterdam/Veenoord tijdens de seizoenen 2010-2011 en 2011-2012. Twedo was zijn eerste klus als hoofdtrainer.

Wiebing komt oorspronkelijk uit Wezup, dat op een steenworp afstand van Zweeloo ligt. Hij begon met voetballen bij zondagclub ZBC uit Zweeloo. Later verkaste de vijftiger naar VV Emmen.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel