.

.

 

.

Marnix Bakker verlengt zijn verblijf bij ongeslagen v.v. Sweel

v.v. Sweel heeft trainer Marnix Bakker langer aan zich gebonden.

De oefenmeester uit Oosterhesselen heeft zaterdagavond voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie zijn contract met een jaar verlengd. Bakker is bezig aan zijn eerste seizoen bij de club uit Zweeloo, dat in de 3e klasse D na elf duels nog steeds ongeslagen is. v.v. Sweel staat op de tweede plaats met 25 punten, maar dat zijn  er slechts twee minder dan koploper SVV’04.

Sweel hervat de competitie op zondag 5 februari met een uitduel tegen FC Ter Apel’96.Marnix Bakker staat ook volgend seizoen onder contract bij het nog ongeslagen v.v. Sweel. Voorzitter Anita Klingenberg is blij met de contractverlenging van de succesvolle trainer-coach uit Oosterhesselen.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel