.

.

 

.

Cupfighter Sweel JO13-1 levert knappe prestatie

... en plaatst zich voor achtste finale KNVB-Toernooi. Het bekersprookje voor Sweel JO13 duurt onverminderd voort.

Afgelopen zaterdag was Sweel JO13-1 in de derde ronde van het bekertoernooi met 0-1 te sterk voor de leeftijdsgenoten van vv Ruinen. De ploeg uit Zweeloo plaatste zich daarmee voor de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi.Na een redelijk gelijk opgaande eerste helft, waarbij Sweel de lat raakte, bleef de ruststand 0 - 0. In de beginfase van de tweede helft waren de bezoekers uit Zweeloo veruit de betere ploeg en kwam het via Mohammad Ezou op 0 - 1.  

Gaandeweg werd ook Ruinen weer wat gevaarlijker. Al met al bleef het spannend tot het einde. Vijf minuten voor tijd schoot Ruinen nog tegen de paal. Bij het laatste fluitsignaal was de blijdschap bij zowel spelers, speelsters, de begeleiding en de meegereisde supporters groot. Nu de loting afwachten wie Sweel JO13 in de achtste finale treft. In elk geval werd er een mooie prestatie geleverd zaterdag in Ruinen. Knap gedaan!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel