.

.

 

.

Onverzettelijk Sweel JO13-1JM werd kwartfinalist

In een zenuwslopende bekerwedstrijd heeft een onverzettelijk Sweel JO13-1JM zich vorige week ten koste van KSC JO13-1 JM geplaatst voor de kwartfinales van het districtsbekertoernooi.

De ploeg van Jort Jalving en Jorn Scholing kwam in Schoonoord na twintig minuten zeer onverdiend op een 1-0 achterstand. Via Roar Scholing kwamen de bezoekers na een subliem uitgevierde aanval al snel op gelijke hoogte: 1-1. Sweel ging door en uit een mooie vrij trap zette Ferre Beukers de verdiende 1-2 ruststand op het scorebord.

In de tweede helft kon Sweel aanvankelijk geen vervolg geven uit het goede spel en de formatie kreeg daarvoor de rekening gepresenteerd: 2-2. In de 44e minuut leek een ticket voor de kwartfinale van het bekertoernooi uit het zicht te raken, want KSC kwam op 3-2 voorsprong. Met een geweldige redding voorkwam doelman Merijn Alting een grotere achterstand en gaf zijn ploeg weer hoop op een resultaat. 

In de slotfase rechtte Sweel de rug en met een formidabel schot in de kruising tekende Noor Jalving voor de 3-3. In de slotfase werd KSC overlopen: Roar Scholing tikte de  3-4 binnen en het slotakkoord was voor Mohammed Ezou: 3-5.

Een resultaat waar Sweel JO13-1JM trots op kan zijn. De ploeg zit in de koker voor de kwartfinale.

Programma v.v. Sweel

Vrijdag 3 maart: Drostenhal in Coevorden

21.00 uur: Germanicus 1 – Sweel 1

Zaterdag 4 maart :

14.30 uur: SVBO 4- Sweel 2

14.30 uur: SVBC JO19-1JM – Sweel JO19-2

14.30 uur: Sweel JO19-1 – Drenthina JO19-1

Zondag 5 maart:

10.00 uur: Annen 2 – Sweel 2

14.00 uur: Twedo 1 – Sweel 1

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel