.

.

 

.

Ludieke ‘nieuwjaarsduik’ in zwembad Zweeloo

Zwembad Zweeloo opent het seizoen op vrijdagavond 19 april a.s. met een ludieke ‘Nieuwjaarsduik’. De poorten van het zwembad gaan open om 19.00 uur en belangstellenden zijn dan van harte welkom om een kijkje te nemen. Om 20.00 uur zal een aantal prominenten uit de gemeenschap de officiële openingsduik verrichten en vervolgens mogen alle zwemfanaten een duik in het bad nemen. 

De opening wordt opgeluisterd met een aantal leuke activiteiten, waaronder verkleed zwemmen. De meest originele of ludieke outfit kan rekenen op een leuke prijs. De nijvere groep vrijwilligers van Zwembad Zweeloo is al wekenlang hard aan het werk om het verwarmde zwembad op het naderende seizoen te prepareren. De opening van het zwembad wordt bovendien gelardeerd met de fair LEEF!, die op op zaterdag 20 en zondag 21 april a.s. (tussen 10.00 uur en 17.00 uur) in de nabijheid van het zwembad wordt georganiseerd. De opbrengst van deze fair komt ten goede aan stichting Zwembad Zweeloo. Op beide dagen kan iedereen gratis zwemmen. Entree van de fair bedraagt drie euro en kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Kijk voor meer info op: www.leefzweeloo.nl

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel