.

.

 

.

’LEEF’ weekend ten behoeve van Zweembad

In navolging op 2013 werd er ook dit jaar weer een Fair Leef! weekend georganiseerd, met als doel ’ons’ zwembad te laten voortbestaan.

Je kunt het weer niet bedwingen en dat is natuurlijk maar goed ook, maar wat hadden de organisatoren van het Fair Leef! weekend en alle vrijwilligers graag voor deze ene keer een stralend zonnetje besteld.

Zo zonnig en warm als het vorig jaar was, zo druilerig en koud was het afgelopen weekend, maar de sfeerdames hadden hun beste beentje voor gezet om het geheel er toch heel sfeervol en gezellig uit te laten zien.

En er was van alles te beleven. Zo introduceerde Joop Timmer op voortreffelijke wijze alvast de dames die zich zullen presenteren voor de miss Sweel verkiezing tijdens de Zweelermarkt op 21, 22 en 23 juli aanstaande. Ze waren stuk voor stuk héél mooi en héél jong. Wie weet komt er ooit een 50 of 60+ miss verkiezing, veel publiek gegarandeerd !!

Nieuw dit jaar was het kindertheater. Greetje Manting en Suzan Askes brachten een schitterende act als Jip en Janneke voor het voetlicht, waarvan niet alleen de kindertjes genoten, maar ook de grote mensen vonden het prachtig. En het moet gezegd: Greetje en Suzan leken wel professionals !

Yvonne Brill, schrijfster van jeugdliteratuur en woonachtig in Aalden, kwam voorlezen en er was nog veel meer, o.a. bloemen, wijn, sieraden, eten en drinken, fietsen en er was een makelaar aanwezig, bij wie je mee kon doen aan een prijsvraagje. Kortom, er was voor elk wat wils !

Tegelijkertijd vonden er in het zwembad ook de nodige activiteiten plaats, waaronder aquaballen (in een bal over het water lopen) en het tromgeroffel van de djembe (een uit West-Afrika afkomstige bekervormige trommel) liet zich niet onbetuigd. Ook hier was het gezelligheid alom !

Uit het feit dat de organisatoren van deze fair zich voor honderd procent inzetten, waarbij de samenwerking met de plaatselijke middenstand van een leien dakje loopt en waarbij natuurlijk de hulp van héél veel vrijwilligers centraal staat, blijkt maar weer wat Zweeloo in z’n mars heeft !!

Uit betrouwbaren bron werd reeds vernomen, dat ondanks het slechte weer, het bezoekersaantal nog niet echt tegen viel. Maar ook al zal de opbrengst het jaar 2013 niet evenaren, iedereen blijft de toekomst van ons zwembad positief tegemoet zien.

Bijschrift foto: Druilerig en koud was het. Maar er waren ook “zonnetjes” (foto Sabine van der Leek).

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel