.

.

 

.

Tweede filmavond op 12 maart ten bate van Zwembad Zweeloo

Na de eerste succesvolle filmavond in november 2014 wordt de prachtige film “Het Dorp Waar Wij Wonen” van Gerke van der Giezen uit Aalden op donderdag 12 maart as. nogmaals vertoond. En net als bij de eerste avond komt ook nu de volledige opbrengst (entreegelden) ten goede aan de Stichting Zwembad Zweeloo. De plaats waar de film vertoond wordt, is HCR Hegen in Wezup. De film begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) en de entree bedraagt € 5,00.

Het “Dorp Waar Wij Wonen” vertelt het verhaal van het prachtige landschap waarmee de dorpen van de voormalige gemeente Zweeloo zijn omgeven. In deze film wordt u meegenomen op een “reis” door de vier jaargetijden, begeleid door de gelijknamige muziek van Antonio Vivaldi. We zien mooie en boeiende plekjes in het gebied rondom de Aelderstroom. De smederij van Lucas Masselink in Zweeloo en het Frensenhoes in Meppen komen voorbij evenals het kerkje van Zweeloo en het “grafveld” van de Prinses van Zweeloo. Ook wordt er aandacht besteed aan tal van andere bijzondere en mooie zaken, zoals de ooievaars van Aalden, pasgeboren lammetjes, biggetjes en andere dieren en verder……………………………………………………………..???

Kom en bekijk zelf deze film en geniet van al het moois dat onze dorpen en omgeving te bieden hebben. Bovendien steunt u op deze wijze ons zwembad in Zweeloo, want nogmaals, de volledige entreeprijs komt ten goede aan Stichting Zwembad Zweeloo.

Bron: Oes Eig’n Kraantien 04-03-2015

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel