.

.

 

.

15.000e bezoeker in Zwembad Zweeloo

Afgelopen woensdag mocht Zwembad Zweeloo haar 15.000e bezoeker ontvangen!!!! Op zich weinig bijzonders naast al die grote getallen van andere baden, maar wetende dat Zwembad Zweeloo een klein verzorgingsgebied heeft, zijn we hier héél trots op.

(temeer omdat menig overdekt bad in Nederland deze cijfers niet haalt!!) Afgelopen woensdag was het dan zover : Wim Mogesomp, een trouwe ochtendzwemmer, hij heeft dit seizoen niet één ochtend gemist!! Dit liet hij weten tijdens de koffie met krentenbrood die elk jaar, op de laatste zwemochtend klaarstaat voor de ochtendzwemmers. Nietsvermoedend kwam hij, iets later dan normaal i.v.m. een lekke fietsband, het zwembad binnen. Afgelopen zondag is hij, tijdens de seizoensafsluiting: een BBQ voor alle vrijwilligers, in de bloemetjes gezet en werd hem een abonnement voor 2016 aangeboden door de voorzitter van het bestuur.

Zondagmiddag was er een grote zeephellingbaan voor de kinderen in het bad waar volop van is genoten.

Na de BBQ heeft het Zwembad Zweeloo de hekken gesloten voor zwemmers, maar tijdens de winterperiode zullen die hekken weer vaak open zijn want de werkgroep Renovatie heeft de eerste bijéénkomst al gehad.

Dus…..dat belooft weer veel moois voor 2016!

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel