.

.

 

.

Bestuur tevreden over Masters Springen Zweeloo 2016

Cheque van ruim 500 euro voor Zwembad Zweeloo

Allereerst willen we alle vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen nogmaals bedanken voor hun bijdrage aan het Masters Springen Zweeloo van dit jaar. Zij hebben er wederom voor gezorgd dat het evenement een groot succes is geworden. Dank jullie wel! In financieel opzicht kunnen we ook spreken van een goede editie. Net als de voorgaande edities hebben we ook dit jaar zwarte cijfers kunnen schrijven.

De winst is deels weer toegevoegd aan de “calamiteiten-pot”. Met deze reserve kunnen we eventuele toekomstige financiële tegenslagenopvangen. Slecht weer bijvoorbeeld kan een negatieve impact hebben op het aantal bezoekers en daarmee ook de omzet. Deze reserve kent inmiddels een dusdanig comfortabele omvang dat verder toevoegen niet nodig is.

Aangezien de stichting Masters Springen Zweeloo geen winstoogmerk heeft (het behalen van winst is dus geen doel op zich) en de calamiteiten-pot voldoende gevuld is zijn we op zoek gegaan naar een andere bestemming voor de behaalde winst. Omdat het evenement vooral mogelijk wordt gemaakt door inbreng vanuit de lokale gemeenschap willen we de winst graag terug laten vloeien naar de Zweeler  gemeenschap. Voor dit jaar zijn we met deze zoektocht uitgekomen bij het Zwembad Zweeloo. Aan het begin van het zwemseizoen is daar een “panna-kooi” geopend. Naar nu blijkt moet er een aanpassing gedaan worden om het huidige model verder te perfectioneren. Uiteraard brengt deze aanpassing kosten met zich mee. Als stichting willen wij graag een bijdrage aan deze aanpassing leveren. Tijdens de afsluitende

BBQ voor de vrijwilligers van het Zwembad op 4 september j.l. is derhalve een cheque van € 511 overhandigd aan voorzitter Olfred Nijenbanning van Zwembad Zweeloo.

Graag tot volgend jaar! Bestuur Stichting Masters Springen Zweeloo

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel