.

.

 

.

Bouw complex bij zwembad Zweeloo bereikt hoogste punt

De bouw van het complex bij Zwembad Zweeloo heeft na amper acht weken al het hoogste punt bereikt. Afgelopen zaterdag werd met hulp van vele vrijwilligers een stalendakconstructie geplaatst. De vorderingen verlopen volgens plan en uiteraard werd het hoogste punt gevierd met een hapje en een drankje voor de nijvere vrijwilligers.

 Zoals eerder al gemeld wordt het complex  voorzien van 200 m2 zonnecollectoren. Hiermee kan het zwembad haar eigen warmte grotendeels zelf opwekken. Het complex zorgt niet alleen voor een enorme energiebesparing van het zwembad, maar doet daarnaast ook dienst als opslagruimte voor verenigingen, overdekt terras en ontvangstruimte. Deze vier pijlers maken het project ‘Samen’ tot een uniek samenwerkingsverband. Bij de totstandkoming zijn diverse partijen en subsidieverleners betrokken. Groot pluspunt is dat er voor stichting Zwembad Zweeloo geen investeringskosten mee gemoeid zijn.

Bijschrift foto: De bouw van het complex bij Zwembad Zweeloo verloopt voorspoedig. Afgelopen zaterdag werd het hoogste punt bereikt. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 28 november 2017.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel