.

.

 

.

Opening Zwembad Zweeloo omlijst met uitdagend spelcircuit

De opening van Zwembad Zweeloo op zaterdag 11 mei a.s. wordt door leden van de werkgroep LEEF! feestelijk omlijst. De enthousiaste leden van werkgroep hebben voor de leerlingen van de basisschool een leuke spelactiviteit in petto. Er wordt van 13.30 tot 15.30 uur een zevenkamp afgewerkt, waaraan diverse sportverenigingen uit Zweeloo een bijdrage leveren. De kinderen kunnen voor drie euro een strippenkaart kopen en deze kaart geeft recht op deelname aan het gevarieerde spelcircuit.  Wie aan het eind van de onderdelen de meeste punten weet te verzamelen kan een leuke prijs winnen. De strippenkaart is bovendien ook goed voor een glas ranja! Voor de oudere jeugd gaan de organisatoren een aquarol klaarleggen. Deelname aan deze activiteit, waar de deelnemers 'over het water kunnen lopen', kost twee euro. Oes Eig'n Kraantien d.d. 1 mei 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel