.

.

 

.

Geslaagde seizoensopening Zwembad Zweeloo

Samen staan we sterk! Dat is één van de pijlers van stichting Zwembad Zweeloo en dat werd zaterdagmiddag tijdens de opening van het nieuwe zwemseizoen 2019 opnieuw onderstreept. De opening werd feestelijk omlijst door de enthousiaste leden van werkgroep LEEF!     Er waren diverse verenigingen aanwezig als onderdeel van het spellencircuit. Deze activiteit werd mede georganiseerd door LEEF Zweeloo / Activiteitenwerkgroep Zwembad Zweeloo. De organisatoren hadden voor de leerlingen van de basisschool een leuke spelactiviteit in petto. Er werd een zevenkamp afgewerkt, waaraan ook vv Sweel, LTC Zweeloo en HVZ/Vivendi een bijdrage leverden. De kinderen konden voor drie euro een strippenkaart kopen en deze kaart gaf recht op deelname aan het gevarieerde spelcircuit. Voor de oudere jeugd hadden de organisatoren een aquarol klaarliggen (zie foto).  
Veel lof voor alle vrijwilligers die het wederom mogelijk hebben gemaakt dat afgelopen weekend de poorten van het zwembad aan de Hoofdstraat in Zweeloo weer geopend konden worden. En nu op naar wat hogere temperaturen.........! Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 mei 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel