.

.

 

.

Zwembad Zweeloo blikt zeer tevreden terug op seizoen 2019

17.127 bezoekers passeerden de kassa. Afgelopen zondag was het één en al gezelligheid tijdens de afsluiting van het zwemseizoen 2019. Zwembad Zweeloo had, in samenwerking met de Aelderzwemschool en Veilig Verkeer Nederland (VVN), voor een spectaculair programma gezorgd.

Iedereen kon gratis een keer ervaren hoe het voelt om met een auto te water te geraken of ondersteboven in de autogordels te hangen. Natuurlijk met het doel om te leren hoe te handelen in zo’n situatie. Daarnaast waren er tal van andere activiteiten voor jong en oud. 

Vrijdagochtend was er al de traditionele afsluiting voor de ochtendzwemmers. Naast koffie met krentenstoet wordt deze ochtend steevast bezocht door een aantal bijzondere gasten. Dit jaar waren dat Heidi und Hedwig uit Tirol, die voor de nodige gezelligheid en hilariteit zorgden.

Het bestuur van Zwembad Zweeloo kijkt zeer tevreden terug op het zwemseizoen 2019 dat met 17.127 bezoekers ook qua bezoekersaantallen als een prima seizoen de boeken in kan.

‘Hierbij willen we alle vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen seizoen. Zonder hun inzet is het niet mogelijk ons mooie zwembad open te houden. Tot volgend seizoen!’, aldus een tevreden voorzitter Olfred Nijenbanning.

Iedereen kon afgelopen zondag een keer ervaren hoe het voelt om met een auto te water te geraken

.

De traditionele afsluiting van de ochtendzwemmers werd vrijdag feestelijk opgeluisterd door het duo Heidi und Hedwig uit Tirol.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 september 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel