.

.

 

.

Up-date Zwembad Zweeloo

De regering heeft vanaf 1 juli nieuwe versoepelingen aangekondigd. Zwembad Zweeloo heeft deze versoepelingen bekeken en er nieuwe richtlijnen bij gemaakt. Voor de ochtendgroepen blijft een maximum van 25 personen. Dit omdat we anders tijdens het baantjes zwemmen de anderhalve meter niet kunnen garanderen. Wel kunnen de ochtendzwemmers nu voor een langere periode reserveren.

 

Ochtenden:

  •   07.00 - 07.45 uur          ( max 25 personen )
  •   08.00 - 08.45 uur          ( max 25 personen )
  •   09.00 - 09.45 uur          ( max 25 personen )

Middagen/weekenden:

Vanaf maandag 6 juli is het zwembad 's middags open van 13.00 - 17.00 uur.

Voor de middagen geldt een limiet van 250 bezoekers.

Er geldt nog wel steeds een maximum aantal personen in het zwembad. Wanneer het te druk wordt in het zwembad zal er een rode vlag te zien zijn. Dit betekent dat er niemand meer het bad in kan/mag. Is de vlag groen, dan kun je gerust een duik nemen.

Avonden:                  

  •   18.30 - 20.00 uur          ( max 250 personen )

Reserveren:

Het reserveren blijft hetzelfde als voor de versoepelingen. Dus meld je aan op de website van Zwembad Zweeloo, www.zwembadzweeloo.nl Klik op de button direct reserveren en volg de instructies.

Aquafit

Op de woensdagavond zal de Aelderzwemschool de aquafit verzorgen. Ook voor deze lessen moet je een plaatsje reserveren. Dit gaat via dezelfde link. Kosten voor niet abonnementhouders € 5,50 per les, voor abonnementhouders kosten de lessen € 3,50.

Abonnement:

Hoofdabonnement     € 60,-
Bijkaarten                   € 20,-
Losse kaartjes            ochtend:                             € 1,50
                                    avond:                                 € 1,50
                                    middag/weekend               € 4,00

Ga naar www.zwembadzweeloo.nl voor het aanschaffen van een abonnement.

@ minimaal 75% van de abonnementhouders heeft voorrang bij de losse kaartverkoop. Zijn alle kaartjes uitgegeven aan de abonnementhouders ( dus 100% ), is er geen losse verkoop meer.

Houd de site en Facebook in de gaten voor de laatste up-dates!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 juli 2020

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel