.

.

 

.

Zwembad Zweeloo duikt het nieuwe zwemseizoen in!

Opening op zaterdag 15 mei. Voorverkoop abonnementen van start! Zoals je al hebt kunnen zien en lezen op de website van Zwembad Zweeloo, wordt er in het zwembad hard gewerkt.

De glijbaan heeft inmiddels weer een frisse look, de houten zitbankjes zijn vervangen én we zijn druk aan de slag met het terras. Stapje voor stapje zijn we zo langzamerhand klaar voor de opening van het nieuwe zwemseizoen!

Leidend om te kunnen openen is ook de volgende stap in het stappenplan in het coronabeleid van de overheid. We hopen tijdens de persconferentie van 3 mei te horen wat voor de periode vanaf 11 mei wel of niet mag. Eén ding is zeker!

Op zaterdag 15 mei zal Zwembad Zweeloo de deuren weer openen en duiken we het zwemseizoen 2021 in!
Laten we de verdere details even op een rijtje zetten:

-  Zeker is dat er vanaf 15 mei mogelijkheid is tot banen zwemmen. Dit zal plaatsvinden in blokken, waarvoor gereserveerd zal moeten worden via de website. Het   maximaal aantal gasten per tijdsblok moet nog bepaald worden. Er zal sowieso een tijdsblok beschikbaar komen in de ochtend. Afhankelijk van of er ook recreatief gezwommen kan worden, overwegen we een extra tijdsblok voor het einde van de middag/ begin van de avond.

-  In het meest gunstige geval is het vanaf 15 mei ook mogelijk om recreatief te zwemmen. Dit hangt af van de ontwikkelingen in het “corona openingsplan” van de overheid. Hier kunnen we als bestuur op dit moment nog geen garanties voor afgeven. Mocht het recreatief zwemmen weer mogelijk zijn, zal dit, net als volgend jaar, gebeuren in tijdsblokken én met de verplichting vooraf te reserveren via de website. Hierbij zal dan ook een maximaal aantal plekken beschikbaar zijn.

De voorverkoop van de abonnementen is gestart! Dit betekent dat je via de website www.zwembadzweeloo.nl een abonnement kunt kopen.

We gaan je de komende weken op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom het nieuwe zwemseizoen. Informatie kun je vinden op de website, facebook en in ‘Oes eig’n Kraantien’.
Mocht je vragen hebben of meer informatie willen kun je altijd even contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen op een mooi zwemseizoen, waarbij we ondanks alle maatregelen, toch als vanouds samen kunnen genieten van het heerlijke verkoelende water en de knusse sfeer van ons mooie zwembad!

Spetterende groet!

Bestuur Zwembad Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 april 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel