.

.

 

.

Recreatief zwemmen weer mogelijk

... in Zwembad Zweeloo. Vanaf maandag 24 mei – maximaal 100 personen. Op zaterdag 15 mei jongstleden was de opening van zwemseizoen 2021! De weersomstandigheden waren niet optimaal en om die reden was het zwembad niet overladen met banenzwemmers.

Toch was er een dappere bikkel die de primeur had en uiteindelijk wat baantjes trok. Haar bevinding was dan ook dat het water heerlijk op temperatuur was, terwijl ze van zichzelf toch wel een koukleum is!
In de middag was er KidsFun. De kids stonden te trappelen om de vernieuwde glijbaan uit te proberen. Dus Kids waren er en Fun was er ook zeker! Denk je nog even aan de prijsvraag voor de nieuwe naam van de glijbaan? Een leuke spetterende naam kun je insturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

We zijn blij we dat er weer versoepelingen zijn doorgevoerd vanuit het ‘openingsplan’ vanuit de overheid.

Vanaf maandag 24 mei is het toegestaan om recreatief te zwemmenmet maximaal 100 personen.

De douches, toiletten en kleedkamers zijn open. Wel het vriendelijke verzoek om hier alleen gebruik van te maken indien dit noodzakelijk is. Het KidsFun-programma is vanaf 24 mei verandert in recreatief zwemmen voor alle leeftijden. Het banen zwemmen in de middag en avond blijft in de eerder genoemde tijdsblokken mogelijk. Let op dat je tijdig het banen zwemmen reserveert. Zo weten we hoeveel banen we gereed moeten maken voor het banen zwemmen.

We kunnen ons voorstellen dat het je inmiddels duizelt van alle regels en aanpassingen. We verwijzen je daarom naar onze website, waarop de meest actuele informatie over het zwembad te vinden is, zwembadzweeloo.nl. Je kunt daar overigens ook nog steeds terecht voor de aanschaf van een abonnement!

Een spetterende groet en tot gauw in het zwembad!

Bestuur Zwembad Zweeloo


Oes Eig'n Kraantien d.d. 25 mei 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel