.

.

 

.

Zwembad Zweeloo zoekt jou!

Vrijwilligers gezocht! Tijdens én buiten het zwemseizoen van Zwembad Zweeloo wordt er hard gewerkt in en om het zwembad om zaken te verbeteren of te onderhouden.

Daarnaast streven we ernaar een schone en goed georganiseerde voorziening te zijn voor ons dorp en omgeving. Een groot deel van al deze werkzaamheden wordt gedaan door onze onmisbare vrijwilligers. Sommigen van hen zetten zich zelfs al jarenlang in! Schiet jij ons ook te hulp? We hopen ons team van vrijwilligers uit te breiden en op die wijze het werk nog makkelijker te verdelen! We vragen jou om hulp door je uit te nodigen vrijwilliger te worden bij het zwembad.

Concreet om te helpen bij het onderhouden van het zwembad en/of als ondersteuning bij het draaiende houden van de dagelijkse gang van zaken bij het zwembad.

Waar zoeken we dan precies vrijwilligers voor?

· Schoonmaakmedewerkers
Een schoon badhokje, schone douches en wc’s en een nette kiosk. Dat is natuurlijk een visitekaartje voor ons zwembad. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat deze faciliteiten er altijd schoon en verzorgd uitzien. Je helpt mee met het schoonmaken en kletst ondertussen eens lekker bij met een dorpsgenoot.

· Kioskmedewerkers

Vanaf 3 juli gaat de kiosk van het zwembad weer open. Dit betekent dat er weer lekkere versnaperingen te koop zijn en er ruimte is drinken te kopen. We willen onze bezoekers graag deze voorzieningen bieden. Daarom zoeken we mensen die zich willen inzetten om de kiosk te bemensen.

· Toezichthouders
Als toezichthouder houdt je de reserveringenlijst bij. De bezoekers melden zich bij jou en jij checkt of er gereserveerd is. Even een gezellig praatje en een warm welkom, maar ook een administratieve check. Indien nodig zie je ook toe op het opvolgen van de (corona)regels in het zwembad en ondersteun je het bad personeel.

· Groenploeg

De groenploeg richt zich op alles rondom het zwembad. Van tegelwerk tot gazon, van speelweide tot het uitvoeren van klussen op het zwembad terrein. Iedere donderdagochtend zijn ze aanwezig.

· Werkgroep energie
We zijn milieubewust en willen om die reden een duurzaam zwembad zijn. We streven vanuit onze visie naar ‘0 op de meter’ en zoeken vrijwilligers om met ons mee te denken en mee te helpen in het vinden van passende oplossingen bij deze uitdaging.

We kunnen nog best wel wat hulp gebruiken! Meldt u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schiet ook gerust één van de bestuursleden aan! We hopen dat je ons komt versterken!

Een warme zomergroet,
Bestuur en vrijwilligers Zwembad Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien d.d. 29 juni 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel