.

.

 

.

Verkiezing 'Zwembad van het jaar'

Coevorden/regio - De zwembaden in de gemeente Coevorden kunnen 'Zwembad van het jaar' worden. Om deze titel te verkrijgen, moeten zoveel mogelijk mensen hun stem uitbrengen via www.zwembadvanhetjaar.nl

Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een reis voor twee personen naar het grootste zwembad ter wereld en vele andere leuke prijzen. De verkiezing gaat namelijk om de waardering van de bezoekers van het zwembad! Bij het uitbrengen van een stem wordt een waarderingscijfer gevraagd voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en hygiëne. Per provincie dingt vervolgens het zwembad met de hoogste gemiddelde score mee naar de titel 'Zwembad van het jaar'.

Het winnende zwembad wint onder meer 'Het Gouden Startblok' en een zwemclinic van oud-topzwemmer Johan Kenkhuis.
Er kan op de zwembaden in Coevorden worden gestemd tot woensdag 8 december via www.zwembadvanhetjaar.nl. Vrijdag 17 december wordt het winnende zwembad bekend gemaakt.
De verkiezing van ‘Zwembad van het Jaar’ is een initiatief van Ikzwem.nl in samenwerking met onder andere NPZ|NRZ, RECRON, KNZB, Buurtlink.nl en Vote Company. Meer informatie is te vinden op www.zwembadvanhetjaar.nl

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel