.

.

 

.

Opbrengst boekenmarkt voor Zwembad Zweeloo

In samenwerking met De Aelder Meent organiseerde Zwembad Zweeloo op 18 september j.l. de boekenmarkt. Onder prachtige weersomstandigheden vond dit evenement plaats op het zwembadterrein.

Afgelopen zaterdag tijdens de Zwembad Zweeloo Cross-Triathlon overhandigde Mini van der Kooi van De Aelder Meent een cheque met een waarde van € 1.022,50 aan Olfred Nijenbanning, voorzitter Stichting Zwembad Zweeloo.

Zwembad Zweeloo kan de bijdrage goed gebruiken. Er staan namelijk nog een paar leuke onderwerpen op het verlanglijstje. Zoals een nieuw hekwerk rondom de waterbuffer en de aanschaf van een robot-zwembadstofzuiger is een grote wens. De cheque is een mooi startbedrag om beide projecten hopelijk te kunnen realiseren.
Mini van der Kooi van de Aelder Meent overhandigde afgelopen zaterdag de cheque van € 1.022,50 aan voorzitter Olfred Nijenbanning van Zwembad Zweeloo. (Foto: Monique Jonkman-Koolen) Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 september 2021
 
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel