.

.

 

.

Sfeervol einde van een mooi zwemseizoen

De baantjestrekkers van Zwembad Zweeloo kregen de afgelopen week al een warming-up naar de traditionele laatste zwemdag-act van de badjuffen Aletta en Hennie.

De parasol met lichtjes, de hele week helder schijnend in de ochtendlijke schemer, was een vingerwijzing naar de tropische Ibiza-sferen van de laatste vrijdag.

Kleurige versieringen rondom het zwembad, een tent met lucht- en ligbedden, kleurige kleden, een paddo-lijn boven en speelspul in het bad, maar bovenal hippie-badjuffen, zorgden er voor dat de weemoed van het laatste baantjeszwemmen dit seizoen al gauw ‘ontaardde’ in spelen en spetteren, met daartussen een enkele trainende zwemmer voor de triatlon.

De koffie met krentenbrood en (space ????-)cake sloot het, verlengde (dank!!) zwemseizoen 2021 af.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 september 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel