.

.

 

.

5e editie van de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon

Zondag 28 augustus 2022 vindt de 5e editie van de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon plaats in én rond ons mooie zwembad in Zweeloo.

Het is een recreatieve triathlon die uitermate geschikt is voor zowel de beginnende recreanten als voor fanatieke duuratleten. De één wil gewoon kennis maken met deze tak van sport en finishen en de ander wil juist proberen het uiterste uit zich halen en een snelle tijd neer zetten. Beide kan op zondag 28 augustus in Zweeloo.

 

Er wordt begonnen met zwemmen in het 25-meter bad van Zwembad Zweeloo, in startgroepen per leeftijdscategorie. Fietsen doen we een op mountain bike of cross-race fiets op een prachtig 5 km parcours door en rond Aalden en het beekdal van de Aelderstroom (voor de kids run is het parcours aangepast zodat deze ook op een ‘gewone’ fiets prima te doen is). Tot slot is er een crossloop parcours van 2,5 km gedeeltelijk onverhard via het sportpark en langs de Aelderstroom met finish op het zwembadterrein.

Het voorlopige programma van zondag 28 augustus 2022:

11.00 uur: 1/8ste  Triathlon - 500 m zwemmen / 20 km fietsen MTB / 5 km lopen (cross)
12:00 uur: 1/8ste  Triathlon Estafette
12:30 uur: 1/16de  Triathlon - 250 m zwemmen / 10 km fietsen MTB / 2,5 km lopen (cross)
14:00 uur: Kids Triathlon (t/m 12 jaar) - 75 m zwemmen / 3 km fietsen / 950 m lopen

De inschrijfkosten zijn € 5,- voor de kids triathlon, € 25,- voor de 1/16de triathlon, € 30,- voor de 1/8ste triathlon en € 40,- voor de 1/8ste triathlon estafette.

Ga deze mooie uitdaging aan!
Kijk voor meer informatie op onze website www.crosstriatlonzweeloo.nl.  Deelname is alleen mogelijk door middel van online aanmelden via deze website

Heeft u nog vragen over de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon 2022? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel