.

.

 

.

Komende zondag 5e editie Zwembad Zweeloo Cross Triathlon

Zondag 28 augustus staat vanaf 11.00 uur - de 5e editie van de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon op het programma.

Deze recreatieve triathlon is uitermate geschikt voor zowel de beginnende recreanten als voor fanatieke duuratleten. De één wil gewoon kennis maken met deze tak van sport en finishen en de ander wil juist proberen het uiterste uit zich halen en een snelle tijd neer zetten. 

Zwemmen, fietsen en crossloop
Er wordt begonnen met zwemmen in het 25-meter bad van Zwembad Zweeloo, in startgroepen per afstand (1/8ste Triathlon, 1/16de Triathlon, Kids Triathlon). Fietsen doen we een op mountainbike of cross-racefiets op een prachtig 5 km parcours door en rond Aalden en het beekdal van de Aelderstroom (voor de kids run is het parcours aangepast zodat deze ook op een ‘gewone’ fiets prima te doen is). Tot slot is er een crossloop parcours van 2,5km gedeeltelijk onverhard via het sportpark en langs de Aelderstroom met finish op het zwembadterrein.

Estafette
Als je deze uitdaging liever als team aan wilt gaan dan is de Triathlon Estafette een geweldige mogelijkheid. Daarbij gaat het niet altijd om de snelheid, want er is zelfs een prijs voor het meest ludieke triathlon-trio!

Ga deze mooie uitdaging aan! Kijk voor meer informatie op de website www.crosstriatlonzweeloo.nl. Deelname is alleen mogelijk door middel van online aanmelden via deze website. Aanmelden kan tot en met woensdag 24 augustus.

Heeft u nog vragen over de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon 2022? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel