.

.

 

.

6e Editie van de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon

De datum is bekend! Op zondag 25 juni 2023 zal dit spektakel weer plaatsvinden in én rond ons mooie zwembad in Zweeloo.

Deze recreatieve triathlon is uitermate geschikt voor zowel de beginnende recreanten als voor fanatieke duuratleten. De één wil gewoon kennis maken met deze tak van sport en finishen en de ander wil juist proberen het uiterste uit zich halen en een snelle tijd neer zetten. Beide kan op zondag 25 juni in Zweeloo.

Er wordt begonnen met zwemmen in het 25-meter bad van Zwembad Zweeloo, in startgroepen per leeftijdscategorie. Fietsen doen we een op mountain bike of cross-race fiets op een prachtig 5 km parcours door en rond Aalden en het beekdal van de Aelderstroom (voor de kids run is het parcours aangepast zodat deze ook op een ‘gewone’ fiets prima te doen is). Tot slot is er een crossloop parcours van 2,5 km gedeeltelijk onverhard via het sportpark en langs de Aelderstroom met finish op het zwembadterrein.

Het programma van zondag 25 juni 2023 is nog niet bekend en online aanmelden is ook nog niet mogelijk. De organisatiecommissie werkt hier hard aan. Hou onze website in de gaten voor meer informatie www.crosstriatlonzweeloo.nl   

Ga deze mooie uitdaging aan! Zet het alvast in uw agenda!
Heeft u nog vragen over de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon 2023? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel