.

.

 

.

Tweede editie BlueSaturday in de gemeente Coevorden

De drie buitenbaden in de gemeente Coevorden houden op zaterdag 22 april opnieuw de actie BlueSaturday.

Tijdens BlueSaturday kan iedereen met 15% korting een zwemabonnement kopen bij de buitenbaden in Noord-Sleen, Zweeloo en Zwinderen. Vorig jaar was de actie een groot succes, er werden meer dan 2300 abonnementen verkocht.
 
Door de actie vorig jaar wisten veel mensen na de coronaperiode de weg naar de buitenbaden weer te vinden. En dat is belangrijk, want deze mooie voorzieningen blijven alleen bestaan als we ze zoveel mogelijk gebruiken. En zwemmen is niet alleen heel leuk, maar ook goed voor je!

Hoe werkt het?
De actie is eenvoudig: bestel op zaterdag 22 april een zwemabonnement bij je buitenbad naar keuze een je krijgt automatisch 15% korting. Hoe je een abonnement bestelt verschilt per bad, dus kijk bij het bad van je keuze hoe je dat precies kunt doen. Via www.bluesaturday.nl kun je één keuze maken voor een van de drie buitenbaden. 
Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel