.

.

 

.

Terugblik zwemseizoen 2011

Slechte zomer, gemopper alom, maar het zwemseizoen 2011 was toch zeker niet slecht te noemen. Dankzij het mooie voorseizoen en twee weken extra zwemplezier kwam de teller op 16.000 bezoekers.

Het bestuur van zwembad Zweeloo is niet ontevreden met dit resultaat. Met een groep vrijwilligers om zich heen die met hen meedenken en meewerken om het mooie zwembad goed draaiende te houden, lukt het toch elk jaar weer.

In de laatste openingsweek van het zwembad werd de zwemvierdaagse gehouden. Er werden fanatiek baantjes gezwommen door de 118 deelnemers. Voor de kinderen was er elke avond een leuke activiteit. Traditioneel kwam op maandagavond de plaatselijke brandweer de kinderen vermaken. Altijd een succes! Wat is er nou leuker dan zelf met de brandslang spuiten en dan de badjuf “per ongeluk” raken!

Dinsdagavond was er schatduiken voor de kinderen. Woensdagavond was het een kwestie van overleven. Zo lang mogelijk watertrappelen! Donderdagavond ter land, ter zee en in het bad. Peddelen op een mat en dan zo snel mogelijk naar de overkant. Vrijdagavond water overdragen, zo snel en zoveel mogelijk. Na afloop een gezellig samenzijn rond het kampvuur met lekkere hapjes!

Afgelopen zwemseizoen werd er drie keer diploma gezwommen, met 51 diploma’s als resultaat. Bijzonder is het wel te vermelden dat enkele kinderen meerdere diploma’s in één zwemseizoen hebben gehaald! Nieuw dit jaar was survival zwemles.

De 10.000e bezoeker, Liesbeth Pauw, werd in het zonnetje gezet. Liesbeth is een fanatiek zwemster en is mede actief als vrijwilligster. Een goede bestemming voor het fraaie badlaken dat uitgereikt werd door het badpersoneel.

MET GOEDE MOED OP NAAR ZWEMSEIZOEN 2012

Bijschrift foto: Diploma A, B, C…..(foto Ruud Janse)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel