.

.

 

.

Hoe staat het met het Zwembad???

Een vraag die velen van u aan ons stellen. Helaas is het ook voor ons nog één grote vraag. De afgelopen periode zijn we druk in gesprek geweest, en zijn dat nog steeds, met verschillende geledingen van de gemeente. 

Iedereen heeft een luisterend oor, de nodige tips, maar niemand kan ons ook maar iets beloven ... 

Gisteravond (donderdag 12-1) hebben we gepraat en nagedacht met de dorpsbelangen uit de voormalige gemeente Zweeloo, politieke partijen, scholen, oud bestuursleden en badpersoneel. Samen hebben we geconcludeerd dat wij als “dorp” met een tegenplan moeten komen over hoe er anders kan worden bezuinigd. Dat er bezuinigd moet worden snappen wij in Zweeloo ook, maar ... dat hoeven wij toch niet alleen op te knappen? Over het feit dat het ontzettend jammer is dat er geen zwembad in Zweeloo is zijn we het allemaal eens, maar ... daar heeft de gemeente Coevorden geen boodschap aan.

Ook geven velen van u aan wel “iets” te willen doen, maar wat?? Wat ons betreft: meedenken!! En heeft u een goed plan/idee laat het ons weten!! Binnenkort wordt dit alles besproken in de gemeenteraad. Ook wij gaan daar naar toe om ons woordje te doen.

Wanneer? Dat is nu nog niet bekend, maar zodra wij het weten stellen wij u op de hoogte en hopen daar in grote getale naar toe te gaan (Hoe? Dat zijn we wel gewend!!!)

Bestuur Zwembad Zweeloo

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel