.

.

 

.

Aktie op het Korenhofplein

Laat het zwembad in Zweeloo niet verzuipen!!!
Eindelijk ...
Wij gaan in protest!!!

Achter de schermen zijn we dat al volop, maar nu laten we zien dat we het niet eens zijn met het stopzetten van de subsidie voor Zwembad Zweeloo, met als gevolg:

Sluiting van ons zwembad!! Wij zeggen nee!!!
Overal roept men:
• Nederland wordt te dik.
• Kinderen bewegen te weinig.

En dan ... moet ons zwembad dicht??

Oproep aan iedereen die graag wil blijven zwemmen in Zweeloo: 
Kom zaterdag 18 februari naar het Korenhofplein.

Evenals de pers is ook wethouder Roeles uitgenodigd om de handtekeningen in ontvangst te nemen die door veel kinderen zijn verzameld. (deze kun je trouwens tot 17 februari inleveren bij je juf/meester of Gerry Kelder Hoofdstraat 12, Zweeloo)
Het meenemen van spandoeken is toegestaan, evenals veel toeters, bellen en allerlei creaties die met zwemmen te maken hebben!!!!!

Wanneer:  Zaterdag 18 februari 2012
Hoe laat:   16.00 uur
Waar:        Korenhofplein            

Tot zaterdag 18 februari

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel