.

.

 

.

Paasvuren: houd rekening met natuurbrandgevaar

Paasvuren zijn voor veel inwoners van onze gemeente een mooie traditie. De gemeente werkt daarom graag mee aan het mogelijk maken van deze paasvuren. Daarbij vragen wij wel iedereen om te letten op de veiligheid en mogelijke risico’s. Een van de risico’s is natuurbrandgevaar. Op dit moment is in Drenthe sprake van droogte, die mogelijk een spelbreker is bij de paasvuren. Organisatoren en bezoekers van paasvuren moeten hier rekening mee houden. Door het ANP (persdienst) is een bericht verspreid dat de provincie Drenthe alle paasvuren in Drenthe verbiedt. Dit bericht klopt niet. Brandweer Drenthe, Provincie Drenthe en de Hulpverleningsdienst hebben geen negatief advies uitgebracht over het doorgaan van Paasvuren.

op onderstaande links staat de actuele situatie vermeld.

Nieuwssite Natuurbrandgevaar

via Locaties Paasvuren haalt u een word document binnen met de door de Gemmente geregistreede Paasbulten.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel