.

.

 

.

Slener voetbalevenement nadert met rasse schreden

Met nog één week te gaan, begint de spanning voor voetbalminnend Sleen en omstreken toe te nemen. Welke ex-internationals van de KNVB gaan het opnemen tegen het Regioteam Z.O. Drenthe? Naast deze unieke wedstrijd op zaterdag 22 juni zijn er de hele dag activiteiten op de voetbalvelden van Voetbalvereniging Sleen en zal deze dag op een swingende wijze worden afgesloten met de coverband Countdown.

De namen van de van de ex-internationals die naar Sleen komen, worden deze week bekend gemaakt. Voor Noord-Nederland is dit een unieke kans om wellicht bijvoorbeeld een Wim Kieft nogmaals van heel dichtbij in actie te zien. En dat is uiteraard niet de enige reden om te komen. Sleen en omstreken is natuurlijk ook erg benieuwd hoe onze regiospelers het er vanaf brengen tegen deze voormalige professionals.

Op de voetbalvelden van Voetbalvereniging Sleen zijn de gehele dag activiteiten:

 

Programma

Activiteit

10.00 – 12.00 uur

jeugd voetbalevenement voor kinderen van 6 tot 12 jaar uit Sleen, Noord-Sleen en Erm

13.00 – 14.30 uur

wedstrijd regio C-team (beste spelers Sleen, Oosterhesselen en Zweeloo) – Beilen C1

15.30 – 18.00 uur

7 tegen 7 toernooi

15.00 – 19.00 uur

live muziek op naastliggend evenemententerrein waar allerlei activiteiten worden gehouden

18.30 – 19.30 uur

toegangshekken tot hoofdveld open

19.30 –  21.00 uur

hoofdwedstrijd: ex-Internationals KNVB – regioteam Z.O.-Drenthe

21.00 –  00.30 uur

live muziek op evenemententerrein

 

Kaartverkoop

Laat dit ongetwijfeld schitterende voetbalspektakel niet aan u voorbij gaan en haal snel kaarten. De reguliere kaarten voor de hoofdwedstrijd kosten slechts € 8,- per stuk en kunnen online worden besteld via www.sleen4life.nl. U kunt de kaarten ook kopen bij Albert Heijn Kortwijk in Sleen, de TIP (voormalige VVV) kantoren in Aalden, Coevorden, Dalen, Gees, Schoonoord en Sleen, Harrie’s Lunchroom in Emmen en op de markt bij Bert ter Avest.

 

U hoeft alleen voor de toegang tot de hoofdwedstrijd entree te betalen. De overige wedstrijden, activiteiten en alle muzikale ondersteuning zijn gratis toegankelijk. Voor niet-voetballiefhebbers is het dus ook mogelijk om aansluitend aan de wedstrijd naar het evenemententerrein te komen voor een gezellige avond waarbij de volledige opbrengst naar het goede doel gaat.
VIP-arrangement

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een VIP-arrangement te boeken. Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom in onze VIP-ruimte waar u ontvangen wordt met een lekker drankje. Hierna brengt uw gastdame u naar de VIP-plekken, waar u dan uiteraard verzekerd bent van het beste uitzicht op het veld. Na afloop van de wedstrijd wordt u in de gelegenheid gesteld de ex-internationals te ontmoeten en kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog eens gezellig napraten over deze voetbalderby. Dit unieke VIP-arrangement kunt u voor € 100,- bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voor meer informatie over de stichting Sleen4life, verwijzen wij u graag naar onze website: www.sleen4life.nl. U kunt zich ook aanmelden als vrijwilliger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen voor informatie op nummer 0591-367367.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel