.

.

 

.

voorjaarsrit voor koetsiers en ruiters.

zaterdag 08 mei 2010, is het weer zover, er is een voorjaarsrit voor koetsier en ruiters gepland.

 

De rit is plm 25 km en is zeer gevarieerd. Door bos, open veld en door de dorpen Oud Aalden en Meppen. Meest over onverharde paden en een klein deel over bermen en stukjes verharde weg.Mooie brede paden om even lekker te draven en smalle bospaadjes. Onderweg hebben we een koffiepauze en een lunchpauze. Inclusief de pauzes zijn we plm vier uur onderweg. De lunchpauze is bij een knie-diep meertje.

Er kan uitgespannen worden, om even door het water te stappen. Eventuele introducees zijn welkom ! Vraag je vrienden mee ! Een plekje als passagier op een koets kunnen we niet garanderen. Dat zal je zelf moeten regelen.

 

De rit is geen wedstrijd, in welke zin dan ook. We rijden recreatief, voor ons en ieders plezier dus !! Onze ervaring is dat koetsiers en ruiters heel goed samen kunnen rijden. Tijdens de rit en de pauzes zorgt ieder voor zijn/haar eigen inwendige mens.

 

 

De kosten zijn 5,00 euro pp; inkl koffie/thee voor de start en soep met een broodje bij “thuiskomst”.
Start bij ; Recreatieboerderij “De Gelpenhoeve”
Gelpenberg 28     7854 TB  Aalden

 

Je vindt de “Gelpenhoeve” halverwege Witteveen–Aalden aan de bosrand.
We starten om 1030 uur ! Uiterlijk 1000 uur aanwezig dus !
voor meer informatie en aanmelden kan men contact opnemen met:
dhr. Jan Slinkman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch thuis: 0593-552654 - mobiel: 06-22330852

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel