.

.

 

.

Inschrijfperiode kavelverkoop Aelderhooghe gestart

De inschrijfperiode voor de verkoop van kavels op het nieuwbouwplan Aelderhooghe in Aalden is gestart. Met het ontkurken van een fles champagne opende wethouder Jan Zwiers van de gemeente Coevorden woensdag 21 september op feestelijke wijze de inschrijving voor de kavelverkoop. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst op de nieuwbouwlocatie in samenwerking met ondernemers uit de gemeente.

In het bijzondere nieuwbouwplan Aelderhooghe is ruimte voor acht grote kavels. De bosrijke inrichting van het gebied, de ligging nabij het karakteristieke Oud Aalden en de hoge kwalitatieve ruimtelijke inrichting maken Aelderhooghe een bijzondere locatie.
Inschrijving en verloting
Geïnteresseerden kunnen zich tot dinsdag 11 oktober 2016 (12:00 uur) inschrijven bij de gemeente Coevorden. Wanneer aan het einde van de inschrijfperiode blijkt dat geloot moet worden onder de inschrijvers, dan vindt op woensdag 19 oktober om 19:30 uur een verloting plaats. De kavels die dan niet verkocht worden, zijn vanaf donderdagochtend 20 oktober in optie te nemen. De locatie is bouwrijp en belangstellenden kunnen naar eigen ontwerp een woning bouwen.


Meer informatie
Geïnteresseerden en belangstellenden kunnen meer informatie over de kavels, het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan vinden op de website van de gemeente Coevorden: www.coevorden.nl
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel