Artikel
Boeren, Burgers en Buitenlui van de oude gemeente Zweeloo!

De Horecavereniging Zweeloo nodigt jullie ook weer in het nieuwe seizoen uit om aan te schuiven aan de bekende 'Aanschuifmaaltijden'. Destijds -nu alweer meer dan 10 jaar geleden- is de Horecavereniging Zweeloo met de ‘Aanschuifmaaltijden’ begonnen; enerzijds om de 'drempel' voor het uit eten gaan te verlagen en anderzijds om de onderlinge contacten binnen de dorpen van onze 'gemeente' Zweeloo en tussen de dorpen onderling te versterken.

Ook is het voor ‘nieuwkomers’ een mooie gelegenheid om dorpsgenoten te leren kennen en voor huisvrouwen en -mannen die nu eens een keertje niet willen koken een mooie gelegenheid om zich het te laten aanleunen.

Het uitgangspunt voor de ‘Aanschuifmaaltijden' is de afgelopen jaren steeds gelijk gebleven, namelijk: 'het verschaffen van een gezellige verzorgde maaltijd tegen een aantrekkelijke -maar ook kostendekkende- prijs'. Voor de deelnemende horeca-ondernemers is dat laatste zeker van belang, maar zeker ook geldt voor hen dat ze op hun manier willen bijdragen aan de leefbaarheid en onderlinge contacten binnen onze 'gemeente' Zweeloo.

De volgende horeca-ondernemers hopen jullie weer het komend seizoen op hun ‘Aanschuifmaaltijden’ te mogen verwelkomen; Bert en Willy Jansen van Het Wapen van Aelden,  Arnoud en Angelique Waalkens van Pizzeria Ristorante Trivio del Villaggio,  Bas en Annemarie Buchner van Bistro Tante Sweel,  Jan Willem en Aaltje Postvan de Mepper Dennen,  Edwin Kiezebrink van de Brasserie Timber's van het Aelderholt, Joop en Ria Zwiep van Kookatelier Joop Zwiep,  en Wim Hegen en Anette van Hotel-Café-Restaurant Hegen.

Uitgangspunten aanschuifmaaltijden van de Horecavereniging Zweeloo (het streven is om de 14 dagen):

•       ‘Traditioneel’(5x), 2 gangen diner plus één consumptie voor € 15,00; 1 op een dinsdagavond (Brasserie Timber's Aelderholt, 1 op een woensdagavond (Pizzeria Ristorante Trivio del Villaggio) en 3 op vrijdagavond (HRC Hegen, Het Wapen van Aelden en De Mepper Dennen), vanaf 18.00 uur, aanvang maaltijden circa 18.30 uur;

•       ’Culinair’(2x), een heerlijk 3 gangen menu voor € 25,00; op vrijdagavond, Kookatelier Joop Zwiep en Bistro Tante Sweel, vanaf 18.30, aanvang diner circa 19.00 uur;

•       Aanmelden/reserveren tot uiterlijk één dag van te voren. Bij de aanschuifmaaltijden ‘Culinair’ graag aangeven of men als groep met vier personen of meer, apart wil dineren of de voorkeur geeft aan ‘aanschuiven’. Bij Kookatelier Joop Zwiep is het altijd ‘aanschuiven’!

Schema Aanschuifmaaltijden Horecavereniging Zweeloo, oktober – december 2016

(onder voorbehoud; voor wijzigingen, zie de wekelijkse Z.E.E.F. kalender in Oes eig’n kraantien)

Datum

Aanschuifmaaltijd

Horecagelegenheid

Dorp

Telefoon

Vr  07/10

Traditioneel

  Hotel restaurant Het Wapen van Aelden

Aalden

371241

Wo 18/10

Traditioneel

 Pizzeria Ristorante Trivio del Villaggio

Meppen

371254

Vr 28/10

Culinair

  Bistro Tante Sweel

Zweeloo

371959

Vr 11/11

Traditioneel

  Mepper Dennen

Meppen

371235

Di 22/11

Traditioneel

  Brasserie Timber's Aelderholt

Aalden

355647

Vr 02-12

Culinair

  Kookatelier Joop Zwiep

Zweeloo

371857

 Vr 16/12

Traditioneel

  Hotel Café Restaurant Hegen

 Wezup

371224

 

Oes Eig'n Kraantien d.d. 27 september 2016

 

 

Zoeken in de site

Willekeurige foto