.

.

 

.

Kerstsfair in Het Frensenhoes in Meppen

Wij heten u graag welkom op onze Kerstsfair in onze authentieke (100-jarige!) timmerwerkplaats en onze houtzagerij op vrijdag 16 december 2016 van 16.00 uur tot 21.00 uur.

We hebben:

* kerstkadootjes om weg te geven of zelf te houden zoals houten kerstbomen, eland’trofeeën’, stokbrood-/ kaasplankjes, onderzetters enz enz. Ook is ons boekje, uitgegeven ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de timmerwerkplaats voor een klein prijsje beschikbaar.

Natuurlijk is de inmiddels befaamde Frensenhoeshoning tijdens deze kerstsfair ook te koop

 * de Sconbecker Blaosers met hun midwinterhoorns zijn aanwezig en demonstreren ons de tonen van deze lange hoorns. Deze hoorns mogen - volgens de traditie - buitenshuis alleen bespeeld worden in de adventstijd (van de eerste adventszondag tot drie koningen).

 * warme chocolademelk, gluhwein en warme ranja

 * de entree is gratis en ‘veur niks’

 * alle opbrengsten van deze kerstsfair komen ten goede aan Het Frensenhoes

 * Het Frensenhoes is in Meppen (Dr.) tegenover de pizzeria. Ingang aan de achterzijde, via de Dennekampen

 U bent van harte welkom! De deur stiet veur elk en iene lös.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel