.

.

 

.

Even voorstellen!

Ik ben Kim Slomp, 31 jaar en sinds 11 jaar werkzaam bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden als Sociaal Cultureel Werker. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als jongerenwerker, opbouwwerker en medewerker informatiepunten in verschillende dorpen in de gemeente Coevorden.

Door interne wisselingen kwam het uitvoeren van het opbouwwerk in Zweeloo/Aalden en Meppen op mijn pad. Leuk! Want dat zijn de dorpen waar ik 11 jaar geleden mijn werkzame leven begonnen ben.

Elke dinsdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur houd ik spreekuur in de bibliotheek in Aalden. Wilt u komen kennismaken of heeft u een vraag over wonen/welzijn en zorg? Kom gerust langs! Ik help u graag!Zeer binnenkort zal ik alle organisaties en verenigingen uit Zweeloo, Aalden en Meppen uitnodigen voor een netwerk uurtje, waarin ik hoop de vraag van deze dorpen in beeld te krijgen!

Inloop spreekuur in Aalden

Wekelijks op dinsdagmiddag tussen 13.00  en 16.00 uur is er vanuit Maatschappelijk Welzijn Coevorden een inloop spreekuur in de bibliotheek in Aalden. 
U kunt hier terecht met al u vragen over wonen, welzijn, zorg en inkomen.Mocht het voor u op dinsdag niet mogelijk zijn om op het inloop spreekuur te komen en heeft u wel een vraag? Neem dan telefonisch contact op zodat er een voor u passende afspraak gepland kan worden. 

Kim Slomp
Opbouwwerker Aalden, Zweeloo en Meppen
T: 06 23 80 29 48
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 17 september 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel