.

.

 

.

Recycle Sint

Leuk en duurzaam initiatief! Recycle Sint in Aalden e.o. Waarom nieuw kopen als nagenoeg nieuw speelgoed een tweede leven kan krijgen? Daarom organiseren Anke Kamman en Beatrix Copier een speelgoedmarkt op vrijdag 23 oktober in De Aeldermeent.

Onder de noemer Recycle Sint willen zij zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven. Dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren.

Opgeruimd staat netjes
De afgelopen tijd zijn vele de zolders/garages/schuren opgeruimd en speelgoed waar niet (meer) mee gespeeld wordt ingeleverd voor de speelgoedmarkt (zie foto!). Daarmee kunnen er veel kinderen blij gemaakt worden.

Recycle Sint deelt uit
Op de speelgoedmarkt wordt het vele ingebrachte en geschonken speelgoed aangeboden door de recycle Sint. Hoe? Door alle lezers van Oes Eig’n Kraantien waardebonnen aan te bieden waarmee ze op de speelgoedbeurs ‘nieuw’ speelgoed mogen uitzoeken. Volgende week verschijnt in OEK een inlegvel met meer informatie, dus: houd de OEK van komende week in de gaten!

Na de markt wordt het overgebleven speelgoed aan een goed doel geschonken. Suggesties zijn welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 13 oktober 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel