.

.

 

.

Aanleg glasvezel van start in het gebied van ‘SamenBreed’

Sinds enkele weken krijgen de bewoners van onze dorpen een brief die namens Glasvezel Zuidenveld wordt verstuurd door CTNEd, het bedrijf dat de schouw en de huisaansluitingen uitvoert. De reden dat u die brieven nu al ontvangt, is dat de planning van de aanleg is aangepast: niet volgend jaar maart zal worden gestart met de aanleg, maar nu al.

Dat is dus goed nieuws voor onze dorpen. We kunnen nu sneller profiteren van de voordelen van snel internet.

SamenBreed
De bewoners die geabonneerd zijn op de nieuwsbrief van Glasvezel Zuidenveld weten het waarschijnlijk al: de aanleg gaat dus nu echt beginnen in het gebied van ‘SamenBreed’. Dat betekent dat tussen nu en een half jaar alle dorpen waar OEK verschijnt zullen worden aangesloten.

Wat gaat er gebeuren?
Wat u kunt verwachten voordat u bent aangesloten op het glasvezelnetwerk van Glasvezel Zuidenveld kunt u vinden op de website van Glasvezel Zuidenveld: www.glasvezelzuidenveld.nl

Hoe zat het ook alweer?
In 2015 zijn we hier begonnen met ‘SamenBreed’ om aandacht te vestigen op de mogelijkheid om als bewoners samen een glasvezelnetwerk aan te leggen. We hebben de krachten gebundeld met de andere initiatieven uit de gemeente Coevorden. Zo is Glasvezel Zuidenveld ontstaan. Glasvezel Zuidenveld is dus een echt bewonersinitiatief en geen commercieel bedrijf dat winst wil maken voor zijn aandeelhouders.

Hoe gaat het met de aanleg?
De aanleg ligt goed op schema. In Geesbrug, Gees, Dalen, Steenwijksmoer, Zwinderen, Oosterhesselen en Dalerveen zijn al veel bewoners aangesloten en de meesten van hen zijn erg tevreden. Wel krijgen we soms te maken met kinderziektes van het netwerk. Glasvezel Zuidenveld doet er alles aan om deze zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Omdat we een bewonersinitiatief zijn, zijn wij pas tevreden als u tevreden bent. We gaan voor 100% tevredenheid!

Heeft u nog geen abonnement? Dan is dit hét moment om nog een abonnement nemen voordat u aangesloten wordt!

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten, geef die dan aan ons door via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) , telefoon (0524 – 74 00 14 van 9:00 tot 13:00 op werkdagen), of via de inbox van onze facebookpagina.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 13 oktober 2020

 


 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel