.

.

 

.

Dorcas voedselactie 1 - 8 november

Dit jaar bestaat de Dorcas voedselactie 25 jaar, een mooi moment om bij stil te staan.Ook in Aalden/Zweeloo doen wij al jaren mee om in de maand november voedselpakketten in te zamelen voor arme mensen in Oost-Europa.

Door het Coronavirus wordt de inzamelingsactie echter anders georganiseerd dan u van ons gewend bent.De veiligheid van de mensen staat voorop en in de huidige vorm lopen we te veel risico, omdat er veel contact nodig is.We willen echter de mensen in Oost-Europa niet vergeten. Daarom vragen we aan u, als u deze actie ook dit jaar wilt ondersteunen, om geld te doneren voor een voedselpakket dat ter plaatse kan worden besteed.U kunt dit doen door het geld over te maken naar het speciale rekeningnummer van Dorcas: NL04 RABO 0106 2500 00, t.n.v. Dorcas in Almere o.v.v. Voedselactie.

Met elkaar hopen we dat we volgend jaar weer op de oude manier onze blikken, pakken, flessen enz bij de kerk in kunnen inleveren.

Mocht u nog vragen hebben over de actie van dit jaar dan kunt u ons bereiken via onderstaande telefoonnummers.

Met vriendelijke groet,

Anja Feunekes, tel: 371939  – Mini van der Kooi , tel: 372136 -   Henriëtte Bos, tel: 371663.                                                                                                     

Wilt u meer informatie over de Dorcas voedselactie dan kunt u deze nalezen op hun website: https://dorcas.nl/voedselactie

Oes Eig'n Kraantien d.d. 3 november 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel