.

.

 

.

Jubileumeditie Aalden Rondomme verschoven naar 8 januari 2022

De 15e editie van de nieuwjaarsloop Aalden Rondomme gaat niet door. De jubileumeditie is verschoven naar 8 januari 2022.

De traditionele hardloopcross was gepland op zaterdag 9 januari, maar volgens de organisatie is het niet realistisch om de voorbereidingen in gang te zetten nu duidelijk is dat de anderhalvemetermaatregel voorlopig blijft gelden. “We hadden ons verheugd op de jubileumeditie, maar uiteraard willen we met het oog op de gezondheid geen enkel risico nemen.”

In een tijdsbestek van vijftien jaar is de nieuwjaarsloop uitgegroeid tot een welbekend sportevenement in de wijde omgeving. Ieder jaar trekken honderden fanatiekelingen de hardloopschoenen weer aan om het parcours langs en rondom het natuurgebied van Aalden en Zweeloo af te leggen. Aalden Rondomme voert de deelnemers door een landschappelijk omgeving en over goed geprepareerde wandelpaden.

Op zaterdag 9 januari a.s. zal er geen startschot klinken voor de nieuwjaarsloop Aalden Rondomme. (Archieffoto: Aalden Rondomme) Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 november 2020
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel