.

.

 

.

Vrijdag 2 april gaat Nonas open!

Het is weer tijd om ijsjes te scheppen! Op vrijdag 2 april openen we onze deuren voor seizoen 2021. Wij zijn het gehele paasweekend geopend inclusief de maandag, daarna woensdag t/m zondag voor de maand april.

Dit is in ieder geval voor het afhalen van ons zelfgemaakte schepijs en koffie. We hopen natuurlijk dat het terras ook gelijk open mag! De precieze openingstijden zullen afhankelijk zijn van de geldende corona regels.

Voor actuele nieuws hierover en meer, houdt onze Facebook pagina in de gaten. Ook onze website houden we actueel. We hopen jullie graag snel weer in de salon of op ons terras te mogen verwelkomen!

Groet van het Nonas’ Team

Nonas Schepijs

Brinken 9, Meppen

www.nonasschepijs.nl , Tel.06 11177740

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 maart 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel