.

.

 

.

Het blijft elke keer indrukwekkend...

de landing van een luchtballon....dit keer dichtbij huis. De landing van een luchtballon blijft altijd indrukwekkend. Ook afgelopen week trok het schouwspel aan de dorpsrand van Meppen veel bekijks.

Op een van de laatste nazomerse dagen van dit jaar - met een zeer bescheiden windkracht 2 - waren het volgens de dienstdoende piloot ook ideale omstandigheden voor een ballonvaart. In de warme kleuren van de avondzon genoten de passagiers van mooie vergezichten

Na een indrukwekkende vaart, met een maximale hoogte van bijna 2.000 meter, wist de ervaren piloot de ballon rustig neer te zetten in een weiland aan de dorpsrand van Meppen.

De passagiers hebben met volle teugen genoten: want wat was het mooi om de Zweeler dorpen van bovenaf te zien! Dit in combinatie met een paar goede vrienden in de mand en een glas champagne bij de landing, was hun dag helemaal compleet en geslaagd! Uiteraard werden ze  gedoopt volgens traditie, en traden de ballonvaarders toe tot de adel van het luchtruim.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 september 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel