Artikel
DGC De Gelpenberg bedolven onder complimenten:
"Golfbaan is een juweeltje". De Duitser Frederik Schott heeft zaterdag de Pro Golf Tour 2021 op zijn naam geschreven. Maar de grootste winnaar van het internationale golftoernooi was De Gelpenberg. De organiserende club uit Aalden werd bedolven onder de complimenten.

Deze een na laatste wedstrijd van de Pro Golf Tour 2021 was tot en met de laatste hole spannend. Het was dat de Portugees Thomas Gouveia op de finaledag – na onder andere 7 birdies – op hole 18 een bogey maakte en Frederik Schott een par, anders hadden beide speler een play-off moeten spelen. Beste Nederlandse amateur werd Dario Antonnisse, die als vierde eindigde.

Golfbaan in super goede conditie
Zowel toernooiwinnaar Frederik Schott als Dario Antonisse waren zeer te spreken over de organisatie en de golfbaan van De Gelpenberg. “Die baan was in super goede conditie,” zo verwoordde de Nederlander het namens alle andere spelers. “Het is een hele strategische baan, die heel goed gebouwd is.”

Namens de Pro Golf Tour bedankte toernooidirecteur Simon Bowler golfclub De Gelpenberg voor de perfecte organisatie. En als het aan Matthias Roth van hoofdsponsor FaberExposize ligt komt hij als sponsor volgend jaar graag met de Pro Golf Tour terug naar de golfbaan aan de dorpsrand van Aalden. Daar is een grote kans op, want Simon Bowler liet zich op de finaledag al in soortgelijke bewoordingen uit.

Het internationale golftoernooi Pro Golf Tour 2021 in Aalden is mede dankzij de uitstekende organisatie van DGC De Gelpenberg vlekkeloos verlopen. (Eigen foto)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 7 september 2021

 

 
 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Hoe damesvoetbal veranderde in vrouwenvoetbal, ook bij VV Sweel!

Willemien, Kim, Isabel en Sanne: “Vrouwenvoetbal is een serieuze zaak”. Nu zit zowat heel Nederland aan de buis gekluisterd als de Leeuwinnen een wedstrijd spelen, vijftig jaar geleden was dat wel...

dinsdag, 26 oktober 2021

Lees verder

Ruiters en amazones en menners mét eigen paard uit de omgeving opgelet!

Regen en kou staan weer voor de deur en wat is dan fijner om te kunnen rijden in een goede rijhal in de directe omgeving. Als je “bakgebruiker” wordt vanaf 1 janua...

woensdag, 20 oktober 2021

Lees verder

Zaterdagavond 'Super Saterday' bij vv Sweel

Op ‘t Alterbarg zijn voorbereidingen in volle gang voor mooi voetbalfeest. Het voetbalsfeertje is weer helemaal terug. En ook de streekderby’s staan weer op de rol. Komende zaterdag is het voo...

woensdag, 20 oktober 2021

Lees verder
Willekeurige foto