Artikel
World Clean-up Day 2021

Komende zaterdag is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere omgeving.

Kijk op www.nederlandschoon.nl hoe jij in actie kunt komen.

World Clean-up Day 18 september: Eigenlijk….. zó onnodig, als iedereen de eigen zooi meeneemt naar huis… Maar tot dan: dank aan de rapers! En hulde aan de poepzakjesgebruikers.

……… ja, dát wórdt gedaan…. Een schone buurt maken door te rapen….. Mensen die een plastic zak meenemen om tijdens een wandeling of fietstocht rommel op te rapen en mee naar huis te nemen.

En denk aan de schoonploeg van het AZC. Zij werden enkele weken geleden genoemd in OEK. (FMNZweelooJobcenter.coa.nl)

En vergeet de ‘bakfietsman’ niet.

En wat ook ongewenst te vinden is in bermen en op paden? De al zo vaak genoemde hondenpoep…. Het is toch te gek, zoals een vrouw zei, die met de fiets viel: “Ik was niet eens zo bang wat te breken, als wel dat ik in de hondenpoep zou vallen.” Poepzakjes: het nieuwe stoer!!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 september 2021

 

 

 

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Unieke dag voor nazaten van Willem Ruinemans en Grietje Warmolts

Vijf broers en vijf zussen na ruim twintig jaar terug in ouderlijk huis aan Klooster 2 in Zweeloo. Terug naar de roots, terug waar de plek waar ze zijn geboren en getogen....

dinsdag, 26 oktober 2021

Lees verder

Nationale natuurwerkdag 2021

Op nationale natuurwerkdag groot onderhoud aan ven nabij de "Dove Wander" en het verlengde van de Veendijk in Wezup....

dinsdag, 26 oktober 2021

Lees verder

Spooktocht

Vrijdag 29 oktober a.s. organiseert L.O.L. Kinderopvang een spooktocht. Wij gebruiken hiervoor vanaf 17.00 uur het trimbosje achter de spo...

dinsdag, 26 oktober 2021

Lees verder
Willekeurige foto