.

.

 

.

Horeca in coronacrisis toont initiatief en veerkracht

Auto Escape Room bij Grandcafé LiBo: zoek de schuilplaats van voortvluchtige maffiosi en geniet van een driegangendiner! Inwoners samenbrengen en een gezellige tijd bezorgen, onder het genot van een hapje en of drankje met lekkere muziek op de achtergrond. 

Sociaal contact, dat is waarmee de horeca zijn brood verdien. Precies dát wat nu nog steeds niet mag ... Toch is het bemoedigend te zien hoe inventief de sector reageert. Uitdagingen legio, maar er zijn ook zeker kansen! Bij Grandcafé LiBo staat op zaterdag 22 januari a.s. – in samenwerking met JP Activiteiten - een avondvullende Auto Escape Hunt op het menu.

Dit is echt uniek! Een heerlijke horeca- en spelervaring en dat vanuit de eigen auto! Deelnemers spelen een Escape Room en ontvangen een driegangendiner. Ze proberen tijdens het diner de politie te helpen om de voortvluchtige maffiosi te vinden. Dit doen ze door alle raadsels en codes te kraken waarmee ze op pad worden gestuurd. Het spel inclusief diner duren ongeveer 2,5 – 3,5 uur.

Hoe het werkt:
Je speelt de Escape Game Maffiosi met maximaal 5 personen in de auto. Dit kan het gezin zijn, maar natuurlijk ook een vriendengroep. Deelnemen kan vanaf 2 personen. De start is bij: Grandcafé LiBo. Daar ontvangen de deelnemers het startdossier, de uitleg en de eerste gang.

Inschrijven:
Je meldt je team aan via het inschrijfformulier. Hier geef je ook aan met hoeveel personen je deelneemt. Je kan je inschrijven met maximaal 1 auto. Speel je met meer auto’s dan is het van belang meerdere inschrijvingen te doen. Inschrijven kan via de website van JPactiviteiten.nl of klik op de link op de Facebookpagina van LiBo.
Je ontvangt een bevestiging per e-mail met een factuur voor je deelname en het eten. Na betaling is je inschrijving definitief. Je ontvangt de starttijd uiterlijk 2 dagen van te voren.
Start bij LiBo; starttijden vanaf 17.00 uur

Kosten:
€ 15 per deelnemende auto aan de Escape Hunt en € 26,50 p.p. voor het driegangendiner.

Are u ready? 😏

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 januari 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel