.

.

 

.

Inzamelactie leverde liefst 152.300 punten op!

Verzamelde DE-waardepunten afgeleverd bij de voedselbank. De oproep in Oes Eig’n Kraantien en in het kerkblad De Zandloper om DE-punten in te leveren bij Giny Sulman, heeft een geweldig resultaat gehad.

Vele punten, die in laadjes en doosjes lagen te verstoffen, werden na de oproep voor de dag gehaald. Giny vertelt: “Er werd veel persoonlijk afgeleverd. En als ik weg was geweest, dan zat bij thuiskomst de brievenbus vol met DE-punten. Of er hing weer een tasje aan de deur. Heerlijk om dit mee te maken!”

Het waren niet alleen DE-punten die werden ingeleverd. Er is ook 50 euro geschonken door iemand die op die manier wilde bijdragen. “En veel lieve en enthousiaste opmerkingen die er vaak bij geschreven waren.”

Een groepje vriendinnen van Giny werd ook aan het werk gezet, om de DE-punten te tellen. Want “het was geen doen in mijn eentje. Dat samen tellen was weer een leuk gevolg van de inzameling.”

Al met al resulteerde deze actie in maar liefst 152.300 punten. De Voedselbank nam de DE-punten, en het geld, op 11 januari 2022 met grote blijdschap aan. Het wordt prima besteed. De Voedselbank heeft namelijk een afspraak met Douwe Egberts dat de punten ingeruild kunnen worden voor koffie. Een mooie toevoeging aan de voedselpakketten.

Tot slot meldt Giny nog: “Om te zorgen dat de het inzamelen door kan lopen, hebben we met enkele vrouwen besloten om als inleveradres te fungeren zodat DE-punten blijvend in de buurt kunnen worden ingezameld. Wij zorgen ervoor dat ze bij de Voedselbank terecht komen.”

Vanaf heden kunt u uw DE-punten inleveren op één van de volgende adressen:
Giny Sulman:       Valsakker 11 in Aalden,
Ankie Boersma:   Kortmaatsweg 1 in Benneveld,
Heleen Mertens:  Mepperdennenweg 13 in Meppen.
Iedereen die heeft bijgedragen aan het welslagen van deze actie: bedankt!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 januari 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel