.

.

 

.

De Jantina Hellingmolen is een indrukwekkend monument ...

... en helemáál vanuit de lucht! Een reportageteam van het natuurprogramma ROEG van TV Drenthe vloog onlangs met hun drone over het molenterrein en legde het cultuurhistorisch erfgoed in schitterende beelden vast.

Vanuit de lucht is prachtig te zien hoe fier de metershoge molen - als een echte blikvanger - hoog boven het landschap uittorent. 
Het team van ROEG was onlangs op bezoek om de Aeldermeul en onze vrijwillige molenaars in de schijnwerpers te zetten. Komende zaterdag – 22 januari – is de uitzending van ROEG om 17.11 uur via TV Drenthe te bekijken. Het programma wordt de hele avond herhaald.

Kijk voor meer info en filmpje op www.aeldermeul.nl

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 januari 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel