.

.

 

.

Veel belangstelling bij afscheidsdienst dominee Bart Breunesse

Na vijf jaar lief en leed met elkaar gedeeld te hebben nam dominee Bart Breunesse afgelopen zondag – een week later dan gepland - afscheid van PKN Aalden en PKN Gees.

De predikant heeft een beroep naar de Hervormde gemeente Beerzerveld en de Gerformeerde Sionskerk Marienberg aangenomen.

Tijdens de afscheidsdienst in de kerk van Aalden liet Breunesse voor de laatste keer iets van zichzelf zien met betrekking tot zijn overtuiging en kwetsbaarheid. “Mijn wens is dat er de komende jaren een bezinning op gang komt over de identiteit. Waar sta je voor en wat is ervan te zien in het dorp. Eerst binnen de gemeente duidelijk hebben welke waarde de bijbel heeft, en Jezus, God en de heilige Geest. Daarvandaan naar buiten, kerk zijn in het dorp voor de mensen.”

Na de dienst, met medewerking van de muziekgroep uit Gees en de cantorij uit Aalden, was er zondagmiddag gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen Bart en zijn vrouw Ria.

Foto: Hans Jansen
Oes Eig'n Kraantien d.d. 22 februari 2022
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel