Artikel
Het Sweeler Sinterklaasfeest

Hallo Jongens en Meisjes! Eindelijk gaan we elkaar weer zien! Op zaterdag 20 november komen Sinterklaas en zijn Pieten een feestje vieren in Zweeloo. Natuurlijk vinden wij het leuk om jullie daar allemaal weer te ontmoeten!

Door de huidige maatregelingen heeft Sinterklaas ervoor gekozen geen optocht te houden dit jaar maar een knallend Sinterklaasfeest te geven in de Spil in Zweeloo. Daar zal hij jullie allemaal graag zien! Wie weet heeft Sint nog wat leuks in petto voor jullie??

Wij zijn er ook! En jij, ben jij er ook bij?

Geef je dan snel op met de onderstaande opgave strook. Deze kunnen jullie inleveren tot en met donderdag 18 november in de brievenbus van Kinderopvang LOL, Paardelandsdrift 13.

Na deze datum kan er niet meer worden opgegeven, wees dus op tijd!

Waar: De Spil in Zweeloo, Eswegje 3

Wanneer: Zaterdag 20 November

Tijd:

10.30 - 11.15 uur

groep 0 (kinderen van 2 jr – 4 jr)

 

11.30 – 12.15 uur

groep 1 en 2

 

14.00 - 15.00 uur

groep 3, 4 en 5

Verdere informatie aan de ouders;
Ouders mogen niet mee naar binnen. Het is een kinderfeest en gezien de huidige maatregelen kiezen wij ervoor om alleen de kinderen binnen te laten. Binnen is er genoeg begeleiding om de kinderen te helpen met deze of gene.

De ouders vragen wij buiten te wachten en niet tussentijds naar huis te gaan. Het kan natuurlijk voorkomen dat een kind eerder naar zijn papa of mama wil.

Wij zullen hem of haar dan naar buiten begeleiden en overdragen aan zijn papa of mama. Denkt iedereen wel aan de huidige maatregelingen? Houdt afstand waar mogelijk is.

Het Sweeler Sinterklaasfeest is dit jaar echt alleen voor inwoners van de voormalig gemeente Zweeloo.

Er zullen foto’s worden gemaakt en geplaatst worden op onze facebook pagina van ‘Het Sweeler Sinterklaasfeest’. Volgen jullie ons al?

Groeten van de Feest Pieten

—————————————————————————————————————————————

Opgave voor ‘Het Sweeler Sinterklaasfeest’!

Naam:

Leeftijd:

Groep:

Oes Eig'n Kraantien d.d. 16 november 2021

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Culturele gemeente van Drenthe

Beste cultuurliefhebber uit de gemeente Coevorden, De gemeente Coevorden is van eind augustus 2021 t/m december 2022 culturele gemeente van Dre...

woensdag, 26 januari 2022

Lees verder

Aanvraag dorpsbudget vanuit ‘Schrijverscollectief van A tot en met Z’

Dit theater- en schooljaar is Coevorden de culturele gemeente van Drenthe, met als thema “Verbonden in Verhalen”. Vier schrijvers uit de voormalige gemeente Zweeloo hebben het idee opgevat om samen een...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder

Kleine bieb met grote letters in de Korenhof

Sinds kort heeft de bibliotheek Aalden in woonzorgcentrum de Korenhof een kleine bieb gemaakt met hierin grootletterboeken. Maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur (in de oneven weken) zijn Lammy Kroes en Anni...

dinsdag, 25 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto