.

.

 

.

Sweelpop en Jeugdsoos Zweeloo spekken kas met verkoop potgrond

Stichting Sweelpop en Jeugdsoos Zweeloo houden op woensdag 13 april en donderdag 14 april a.s. weer de jaarlijkse potgrondactie.

Onder het motto “Wie wil er nu niet graag potgrond/tuinaarde gratis thuisbezorgd krijgen” hopen Sweelpop en de Jeugdsoos de nodige zakken te verkopen.

Het mes snijdt aan twee kanten: “Goed voor uw tuin en goed voor ondersteuning van de activiteiten van Sweelpop en Jeugdsoos Zweeloo"! Eén zak potgrond kost € 4,- en drie zakken voor € 10,-. De vrijwilligers bezorgen de potgrond op 13 en 14 april vanaf 17.30 uur gratis aan huis.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel