.

.

 

.

Koningsdag 2022 gaat door!

In 2019 hebben wij de Oranjevereniging overgenomen van het oude bestuur. Voor Koningsdag 2020 hadden we een heel leuk en actief programma opgezet maar toen kwam Corona.

Inmiddels zijn we twee jaar verder en mogen we 27 april weer Koningsdag vieren! Doordat we dit eind vorig jaar nog niet zeker wisten hebben we niet op tijd een vergunning kunnen aanvragen voor een groot evenement. Dit betekent dat er dit jaar geen drank verkoop is en dat we geen grote activiteiten kunnen organiseren zoals een stormbaan en levend tafelvoetballen.  Maar ondanks dat hebben we wel een leuk programma opgezet voor de kinderen!  We houden de activiteiten op het veldje naast Grandcafé LiBo. De kinderen vermaken zich op het veld, de volwassenen kunnen het glas heffen op de koning op het terras bij LiBo.

Activiteiten voor de kinderen

13.00 – 17.00 uur            Spelletjes, o.a. opblaasbaar dartspel, fietsparcours met gekke fietsen,
                                        racehelmparcours, ringgooien, grote bellenblaas, bibberspiraal en
                                        bubbelvoetbal.
13.00 – 13.45 uur            Workshop streetdance voor groep 1 t/m 4.
14.00 – 14.45 uur            Workshop streetdance vanaf groep 5.
15.00 – 17.00 uur            Workshop graffiti voor kinderen vanaf groep 1.

Let op! Voor de workshop graffiti moeten de kinderen zich opgeven vóór 20 april via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (onder vermelding van voor- en achternaam, groep en adres). Kinderen van ouders die lid zijn hebben voorrang bij de workshop graffiti, er is plaats voor 25 kinderen.

Fietsroute
Als vanouds is er een fietsroute, net als vorig jaar weer een knooppunt route. De route is ongeveer 40 km en is af te halen vanaf 12.30 uur op het veldje naast LiBo. Wanneer u lid bent krijgt u een consumptiebon die u kunt besteden op Koningsdag bij LiBo.

We vinden het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen met alle activiteiten.  Alle workshops zijn daarom voor iedereen gratis. We hopen daarom dat we nog meer leden mogen verwelkomen. Voor 6 euro per jaar bent u met een gezin al lid.

Graag zien wij jullie op Koningsdag!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 12 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel