.

.

 

.

Benefietavond DE KORENHOF

Sinds 2009 beschikken de bewoners van de Korenhof in de grote zaal over een prachtige LCD televisie. Echter… overdag willen er wel eens van die vervelende lichtinvloeden zijn waardoor het beeld niet helemaal scherp en duidelijk wordt.

 

Om die lichtinvloeden van buiten af te voorkomen zouden er eigenlijk verduisteringsgordijnen moeten komen, bedacht keukenmedewerkster Jannette Klaassens. Samen met haar collega’s probeert ze dit nu te realiseren door het organiseren van een benefietavond.

 

Komende donderdag 27 januari vanaf 19.00 uur zal deze happening in de Korenhof plaatsvinden. Tal van bekende artiesten hebben hun medewerking inmiddels toegezegd, waaronder o.a. De Korenhof Toppers.

De entree bedraagt € 7,50. Incl. 2 koppen koffie + traktatie. En 4 lootjes voor de verloting!

Iedereen is uiteraard van harte welkom.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel